diensten
over VerhijenCoaching
meer informatie

"Inzicht verplicht..."

Het volgen van een coachingtraject bij VerheijenCoaching is verfrissend en inspirerend. Frenck Verheijen (1962) hanteert een onorthodoxe, beschouwende en soms pijnlijke 'recht voor zijn raap' stijl. Hij leidt al snel tot de aansporing de zaken eens van een andere kant te bekijken. Wanneer u eenmaal zo'n traject met gestart, is er geen weg meer terug. Oftewel 'inzicht verplicht', volgens VerheijenCoaching.

Frenck Verheijen is van huis uit bedrijfskundige, maar heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in effectieve gedragsontwikkeling. Zijn hoge mate van sensitiviteit, gecombineerd met gezond verstand en zijn bedrijfskundige achtergrond maakt van hem een intuïtieve en beschouwende coach. Hij kruipt als het ware in de huid van de cliënt en leeft zich volledig in de situatie en de persoon. Tegelijkertijd neemt hij afstand en relativeert, om zo ander licht op de zaak te werpen een nieuwe perspectieven te tonen.

Frenck Verheijen kan met zachte woorden zeer confronterend en diepgaand zijn. Dat kan pijn doen. Maar een harde boodschap brengt hij met warmte, humor en relativeringsvermogen over op zijn client. Dat zet je aan het denken, kan je op een ander spoor zetten, en aanzetten tot daden. En dat is precies zijn bedoeling. De klant moet het zelf doen, Frenck Verheijen geeft de handreikingen.

Frenck Verheijen blijft scherp door jaarlijks zelf persoonlijke coachtrajecten en trainingen te volgen.

Ontwerp:2breed Tilburg
Realisatie:Idea-Creation