diensten
over VerhijenCoaching
meer informatie

"Leren loslaten..."

VerheijenCoaching leert de cliënt anders denken om zo het latent gewenste resultaat te bereiken. Vaak weet de cliŽnt zelf niet hoeveel kracht hij eigenlijk heeft. Frenck Verheijen haalt dat naar boven. Het is de cliënt zelf die het uiteindelijk moet doen, die zijn eigen kracht gaat accepteren. Die het resultaat bepaalt ťn behaalt.

Het gaat doorgaans om het afleren van ongewenst gedrag, in plaats van het aanleren van nieuw gedrag. We blijven vaak lopen met dezelfde irritaties, problemen, voor- en afkeuren naar mensen en situaties. Frenck Verheijen weet met zijn indringende, vasthoudende en waar nodig provocatieve stijl doorbraken te creëren in deze vicieuze cirkel. Vervolgens moet het fundament gaan beklijven, zodat de cliënt niet weer in dezelfde valkuilen stapt. Het belangrijkste is dat de cliŽnt moet leren vertrouwen op zijn eigen intuïtie.

Belangrijke voorwaarden hiervoor zijn discipline en inzet. De cliënt moet 'het' zelf doen, Frenck Verheijen analyseert, attendeert en helpt structureren. Houdt de cliënt een spiegel voor en helpt het zakelijke van het persoonlijke stukje te onderscheiden.

Uiteraard neemt u niet zomaar aan wat uw coach zegt, maar u wordt aangespoord om meer uw eigen intuïtie te volgen en daarnaar te handelen. Zodat het uw oplossingen zijn, waarmee u uiteindelijk de deur uitloopt.

Ontwerp:2breed Tilburg
Realisatie:Idea-Creation